Mokasíny pro ni a pro něj – Proč jsou tyto boty tak oblíbené? Které modely jsou trendy?

Jestliže hledáte elegantní boty do společenských nebo do business outfitů, budou pro vás jako stvořené dámské a pánské mokasíny. Ty mají mnoho předností. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nevadí. Níže vám totiž o této obuvi prozradíme vše podstatné. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Proč zakomponovat do letošních outfitů dámské a pánské mokasíny?

Dámské a pánské mokasíny mají mnoho výhod. Jsou tu pro všechny a muže, kteří milují pohodlí a elegantní vzhled. Pánové a dámy si mohou vybírat kožené mokasíny v hladkém i v broušeném provedení. Důležité je, abychom semišové mokasíny sladili vždy s doplňky z broušené kůže a hladké zase s těmi v hladké verzi. Tím se váš outfit s mokasíny vkusně sjednotí a bude působit uhlazeným a harmonickým dojmem. Hladké i semišové dámské a pánské mokasíny jsou vám k dispozici také v obchodech CCC. Vzhled mokasínů přizpůsobte vašemu vkusu. V obuvi se totiž musíte cítit tzv. sví. Řekněte to tedy módou! Mokasíny jsou tu pro muže a pro ženy všech věkových kategorií. Jsou velmi pohodlné. Dámy a pánové je mohou nosit na celou řadu příležitostí. Blýsknete se s nimi v práci, ve městě i na rande. Slušet vám budou dále i na oslavách nebo na společenských událostech. Více si o tom, jak mokasíny sladit s trendy oděvy a doplňky, povíme níže.

Jaké modely dámských i pánských mokasínů budou letos ty pravé?

V letošní sezóně budou v kurzu především dámské a pánské mokasíny na silnější platformě. Ženy pak mohou vsadit také na mokasíny dámské na podpatcích. Velikost podpatku přizpůsobte vašim preferencím. Důležité je, abychom v mokasínech na podpatcích uměly chodit. Velkým hitem budou letos dámské děrované mokasíny. Ty jsou velmi elegantní a také dostatečně prodyšné. Hodí se tak zejména do teplého jarního a do letního počasí. V jarních outfitech vyniknou letos i mokasíny pro ženy a pro muže z broušené kůže. Semišové mokasíny jsou originální a hodí se i do společnosti. Trendy budou letos matné i lakované dámské a pánské mokasíny. Nezapomínejte však sladit vámi vybrané mokasíny i s doplňky v stejném provedení. Lakované spojte v outfitu s těmi lakovanými a matné s těmi matnými. Tím se váš outfit sjednotí. Široký výběr mokasínů pro ženy a pro muže je vám k mání i na přehledném e-shopu CCC.

Jaké barvy a dekorativní prvky pofrčí na mokasínech pro ženy a pro pány?

Pokud má být váš outfit dokonalý, měl by zahrnovat také trendy barvy pro danou sezónu. V té aktuální budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Hnědé, modré i krémové dámské a pánské mokasíny tak budou perfektní volbou. Volit mohou ženy i muži také černou nebo bílou verzi trendy mokasínů. Černá a bílá je totiž barva univerzální a elegantní, která z módy jen tak nevyjde. Na oblíbené dámské a pánské mokasíny se můžete podívat také do kamenných prodejen CCC. Zde si přijde na své i ten nejnáročnější zákazník. Volit letos můžete i pánské a dámské mokasíny s dekorativními prvky. In budou kousky s lesklými detaily. Ty pak snadno sladíte také se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky, náušnice nebo náramky a prsteny.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *