Plechovky a papírové tubusy s luxusním potiskem

Pokud hledáte způsob, jak byste vylepšili vzhled vašeho zboží, pravděpodobně nejlepším způsobem bude objednávka luxusních papírových tubusů nebo plechovek s potiskem. Papírové tubusy můžete opatřit barevným offsetovým potiskem a mnoha typy víček včetně hermetických uzávěrů, vhodných například pro balení potravin. Z vašeho zboží, kterého by si jinak lidé v regálech ani nevšimli, se náhle stane luxusní dárkový předmět, za který budou ochotni zaplatit mnohem vyšší cenu. Stejného efektu dosáhnete i s obaly vyrobenými z plechu, které jsou krásné, odolné a stejně jako papírové tubusy jsou certifikovány pro styk s potravinami. Luxusní reklamní plechovka či papírový tubus ukazují zákazníkům, že si kupují opravdu výjimečný předmět.

Plechovka nemusí být jen hranatá

V Bluearrow.cz si můžete vybrat z více než 2000 sad hotových tvarových forem – tvarů základny plechovky. Výšku si poté můžete zvolit naprosto libovolně. Vaše  reklamní plechovka tedy nemusí mít jen čtvercový či kulatý půdorys, ale například tvar srdce, čtyřlístku a dalších 2000 speciálních tvarů – a to vše za jednotnou cenu. Pokud byste si přesto nevybrali, je možné pro vás vyrobit na zakázku formu zcela originální. 

Objednat si papírové tubusy či plechovky s potiskem není nic těžkého

Jak na to? Stačí jen vyplnit poptávkový formulář na stránkách Bluearrow.cz. Pro váš požadovaný rozměr navrhnou specialisté nejvhodnější tvar podstavy, výšku plechovky či tubusu a na základě toho obdržíte nezávaznou kalkulaci a různé varianty grafického návrhu a vizualizace potisku. Můžete pochopitelně dodat i svůj vlastní návrh. Poté bude připraven zkušební prototyp, což trvá cca 15-20 dní. Po schválení prototypu se již spustí samotná výroba – vaše plechovky či tubusy můžete mít již za tři měsíce ve vašem skladu. Samozřejmostí je kvalita a zdravotní nezávadnost doložená certifikátem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *