Pánové vytvořte si základ vašeho šatníku!

Základ pánského šatníku. Většina mužů v Čechách moc své outfity neřeší. Přitom oděvní průmysl nabízí velkou škálu sortimentu. Každý kavalír si tak může vypěstovat vlastní styl, který pro něj bude typický, díky němuž se bude odlišovat. Pro vytvoření vhodné kombinace je potřeba disponovat základním vybavením. Které kusy sem patří?

Tričko

Trička jsou základem šatníku asi každého. Správný muž by měl mít ve skříní pánské tričko, které mu bude sedět a je jednoduché. Nejlepší alternativou je naprosté basic triko, které se dá jakkoliv kombinovat. Dalším základním kusem je triko se zajímavým obrázkem. Vyhněte se ale velkému logu značky, nechcete přeci vypadat jako chodící reklama. Takový kousek se dá skvěle kombinovat například se sakem. 

Pánské triko Eagle – David Uhl

Padnoucí kalhoty a kraťasy

Jedním z největších přešlapem mužů bývá nepadnoucí oblečení. Dlouhé nohavice, nebo naopak krátké. A to největší módní peklo, vykukující spodní prádlo. Kalhoty je třeba si opravdu pečlivě vyzkoušet, aby perfektně sedly. V základu je dobré si koupit jednoduché, jednobarevné, které se hodí ke všemu. To samé platí i pro pánské šortky

Bílá košile

Bílá košile je základem šatníku jak mužů, tak žen. Ve správné kombinaci ze svého nositele vytvoří módní ikonu v divadle, nebo hospodě. Je dobrou volbou prostě všude. Jestli nechcete působit, že zrovna smažíte hranolky k cheeseburgeru, tak se vyhněte košili s krátkým rukávem. Ležérní dojem vytvoříte ohrnutím, ale krátké rukávy jsou určitě tabu.

Mikina

V běžném životě je často potřeba zvolit pohodlnou alternativu outfitu a k tomu jsou jako dělané pánské mikiny. Nezapomínejte, že jsou příležitosti, kam ale rozhodně nepatří. Vždy je potřeba se oblékat vhodně k dané příležitosti. Do šatního základu je lepší volit jednodušší kousek. Basic mikina potom vypadá nádherně v kombinaci s elegantním kabátem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *