Heron Preston: Spojení pracovního oblečení a luxusní módy pro jedinečný styl

Chcete-li se letos blýsknout, můžete vsadit na osvědčenou módní značku Heron Preston. Na trhu sice není kdovíjak dlouho, ale za poměrně krátkou dobu si získala příznivce napříč celým světem. Chcete-li se o výrobci Heron Preston dozvědět více, čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát za to!

Jak vznikla módní značka Heron Preston a pro koho je určená?

Značka Heron Preston je tu pro všechny milovníky extravagantní a nevšední módy. Za zmíněnou módní značkou stojí oblíbený umělec, DJ a ikona módního průmyslu Heron Preston. Ve svých 36 letech toho má na kontě opravdu hodně. Designér Preston se narodil v San Franciscu a působil např. i jako art director Kanyeho Westa. Na turné mu např. navrhoval merch, což se zvláště u mladších generací v současné době velmi cení. Heron Preston měl od mala blízko k uniformám. Jeho otec byl totiž policista z povolání. Odrazilo se to např. v jeho tvorbě, když vytvořil oficiální kolekci uniforem pro NASA. Dříve navrhl i uniformy pro DSNY. Uniformám se snažil Preston vždy dodat tzv. přidanou hodnotu. Dále se Preston netají tím, že se snaží svoji módu vyrábět udržitelně. Při rozhovoru totiž zmínil zásadní moment, kdy kolem něj v Středozemním moři plul igelitový pytlík a v té chvíli si uvědomil, že musí na tématu ochrany přírody sám zapracovat. Krok za korkem se tedy snaží dělat svoje kolekce tzv. udržitelné. Stylové kousky Heron Preston v obchodě PRM si jistě zamilujete i vy!

Jaké modely oblečení a obuvi nabízí kolekce značky Heron Preston?

Módní značka Heron Preston může být symbolizována slovy kreativita, styl a lehkost. Výrobce Heron Preston nabízí ženám a mužům nevšední sneakersy a pantofle. Nechybí ani bundy, trendy džíny s rozšířenými nohavicemi a s vysokým pasem nebo lifestylové mikiny či svetry. Také košile a polokošile stojí určitě za zmínku. Pánská a dámská trička Heron Preston jsou plná rafinovaných zipů, kapsiček a potisků. Ženy pak mohou sáhnout i po svetřících s blyštivou sponou. Tu pak mohou snadno sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Do takto postaveného outfitu se bude hodit i velká dámská kabelka s třpytivými detaily.

Jaké barvy, vzory a motivy najdeme v kolekcích značky Heron Preston?

Módní značka Heron Preston dobře ví, co je zrovna trendy. A platí to i o módních barvách. V letošní sezóně budou hrát prim zejména přírodní a pastelové tóny barev. Zelené, modré i hnědé oděvy a boty Heron Preston tak budou letos dobrou volbou. Vsadit pak můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Tyto kousky pak mohou pánové i dámy snadno zakomponovat i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů se vzory a s motivy. In budou ty abstraktní a zvířecí. Oblečení Heron Preston také často disponuje stylovým potiskem. Velmi často jsou na tričkách vyobrazena zajímavá zvířata. Potisky jsou na oděvech Heron Preston spíše větší. Pokud jste tedy rádi vidět, je pro vás oblečení značky Heron Preston to pravé. Odvážné dámy a slečny zase mohou u výrobce Heron Preston najít rafinovaná trička se šněrováním v oblasti dekoltu a níže. O extravagantní kousky zkrátka není u návrháře Prestona nouze.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *