Buďte připraveni na jaro – x nejžhavějších módních trendů pro ženy

Jaro nám klepe na dveře a vy ještě nemáte připravené trendy dámské outfity? Nezoufejte! Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, co je nového ve světě módy. Podíváme se na stylové doplňky, oděvy i na obuv. Také si prozradíme, jak spolu jednotlivé kousky kombinovat. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Jaké trendy dámské boty se blýsknou v letošních jarních outfitech?

Ženy mohou na jaře vsadit na pohodlné dámské sneakers. Jedná se o univerzální obuv, která se hodí do sportovních i do volnočasových a do svátečních outfitů. Na trhu jsou ženám k mání nízké i kotníkové modely dámských tenisek. Opravdovým trhákem však budou modely sneakers pro ženy na robustní vyšší platformě. Volit můžete plátěnky, ale i kožené boty. Kožené kousky mají mnoho předností. Jsou elegantní, odolné a také tzv. udržitelné. Udržitelnost se dnes počítá. Určitě tak stojí nákup obuvi z pravé kůže za zvážení. Na stylové dámské sneakers se mohou slečny a dámy podívat např. i tady: https://answear.cz/m/dkny. Zde si přijde na své i ta nejnáročnější žena nebo dívka. Do business outfitů můžete vybírat i semišové dámské mokasíny. Do teplejšího počasí se blýsknete v lakovaných lodičkách nebo v sandálech na platformě. Volit můžete kousky se zlatými a se stříbrnými detaily. Ty pak vkusně sladíte i kabelkou s lesklým řetízkem nebo s ostatními blyštivými šperky v jarním outfitu, jako jsou hodinky, prsteny nebo náušnice.

Které oblečení vybrat do vašeho jarního šatníku?

V letošní sezóně budou in dámské kalhoty s širokými nohavicemi a s vyšším pasem. Vyšší pas na oblečení frčí a opticky zúží vaši figuru. Také ji dokáže vizuálně protáhnout. No kdo by to nebral?! V jarním šatníku zazáří také halenky v boho stylu a trička s potiskem. Zmíněný potisk může mít maxi i mini podobu. Záleží jen na vás a na vašem vkusu. Na jaro pak můžete do vašich outfitů přidat i teplákovou soupravu s mikinou s kapucí. V módě budou modely v tzv. Y2K stylu. Do domácích a do sportovních outfitů perfektně zapadnou legíny s vyšším pasem a crop topy. Také tank topy s širšími ramínky si najdou místo ve vašich městských nebo v sportovních šatnících. Ženy pak mohou na jaře vynést šaty s rafinovanými průstřihy. Trendy průstřihy se mohou nacházet tradičně v dekoltu, ale také na ramenou nebo v oblasti šíje a boků.

Jaké módní doplňky a barvy budou letos in?

Jarní sezóna přeje semišovým módním doplňkům. Slušet vám bude velká dámská kabelka, ale také menší psaníčko do svátečních outfitů. Dobrou volbou bude letos také háčkovaná kabelka. In jsou na jaře 2024 také kožené pásky s lesklou sponou. Tu pak můžete sladit i s třpytivými detaily na obuvi nebo na kabelce. Módní doplňky hledejte nejlépe u ověřených světových výrobců. Budete mít jistotu, že design bude odpovídat nejnovějším trendům. Doplňky Elisabetta Franchi na Answear.cz vás určitě nezklamou. Zkuste tu omrknout širokou nabídku produktů. Co se týče barev, můžete letos volit přírodní a také pastelové tóny barev. Černá a bílá barva je pak tzv. sázka na jistotu. Na jaře můžete vytvářet také celobílé outfity.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *