Chcete svým dětem vštípit lásku k pohybu? Postavte si na zahradě workout hřiště

Pravidelné cvičení má extrémní množství pozitivních dopadů na naše tělo i mysl. Dočkáme se hezčí postavy, větší energie, zpomalíme proces stárnutí, dopřejeme si pořádnou imunitu i lepší náladu. Přesně proto byste měli své ratolesti vychovávat tak, aby si zamilovaly sport. Jaké řešení potěší celou rodinu? 

Vybavení na zahradě 

Vlastníte-li zahradu nebo jakýkoliv venkovní pozemek u svého domu, máte vyhráno. Workout hřiště totiž ani zdaleka nepatří pouze do veřejných parků a k budovám školy. V současnosti si můžete celkem snadno nechat vybudovat konstrukci na přání naprosto kdekoliv. Stačí jen vědět, kde najít jednotlivé díly a zkušené řemeslníky. 

Naprostým základem úspěchu jsou samozřejmě hrazdy, bradla a lavice. Díky nim zvládnete naučit své ratolesti celou řadu základních cviků, bez nichž se nikdo neobejde. Pokud chcete přece jen o trochu více, nezapomeňte ani na specializované stroje. Na jejich základě poctivě zničíte úplně všechny tělesné partie. Jaké vybavení vám nesmí uniknout? 

Moderní zařízení 

S rozvojem prsního svalstva a tricepsů vám pomůže venkovní bench press lavice s nastavitelnou činkou. Její odpor snadno snížíte i zvýšíte díky pohyblivému řetězu. Nenechte si ujít ani veslovací trenažer, rotoped, dvojitý stepper či celou řadu dalších šikovných vynálezů. Záleží čistě na vašich preferencích a metodách tréninku. 

Mezi nejpopulárnější dodavatele a budovatele v jednom patří známý e-shop Skluzavky.cz. V jeho nabídce naleznete desítky a desítky jednotlivých prvků, stejně jako celých konstrukcí. Zároveň si můžete objednat i zahradní houpačky, zahradní domky, koupací sudy a dětská pískoviště. Pokud vaší zahradě chybí pořádná porce zábavy, raději tento problém ihned vyřešte nenechte si ujít hlavní sezónu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *