5 tipů, co darovat ke dni matek

Den matek se neodbytně blíží, a jelikož jsou naše rodičky tou nejdůležitější a nejvíce nenahraditelnou osobou v našich životech, je potřeba vymyslet nejen originální dárek, ale hlavně dar od srdce. Zapomeňte na květiny či čokolády a zainvestujte do něčeho osobnějšího. 

Fotografie

Rodinná fotografie udělá vaší mamince zajisté radost. Záleží čistě na vaší volbě. Firmy vám vlastní potisk dají na hrníček, čaj nebo tričko. Jistě neprohloubíte ani fotoknihou, či obrázkem v rámečku. 

Vlastnoručně vyrobené dárky

Ne nadarmo se říká, že vlastnoručně vyrobené dárky jsou ty nejlepší. Zapojte kreativitu a vytvořte vaší mamce nejoriginálnější dárek. Můžete ji vyrobit něco z keramiky, nebo vyzdobte hrníček. Zkuste se zamyslet, co by ji udělalo radost, a jen do toho! 

Udělejte si společný den

Společně strávený čas je pro většinu rodičů tím největším dárkem. Překvapte tak vaši maminku a pozvěte ji například na vámi připravený piknik. Můžete ji ale vzít klidně i do restaurace nebo divadla. Prostě vymyslete takový program, který pomůže vaší mamince relaxovat a zároveň si užít vaši společnost. Nezapomínejte, že to má být den věnovaný vaší mamince, nevolte tedy aktivitu, která baví vás, ale myslete jen na ni. Když s ní podniknete její oblíbenou činnost, o to víc bude dárek úspěšný.

Darujte jí volný den

Naše maminky žijí v neustálém shonu – vaří, uklízejí a starají se o nás i naše potomky. Udělejte vaší matce radost tím, že všechny její povinnosti zastanete za ní. Ukliďte byt, uvařte, vyžehlete a dopřejte jí tak volný den k odpočinku a zábavě.

Ukažte, že vám na ni záleží

Udělejte vaší mamince radost a ukažte jí, jak moc vám na ni záleží. Prostě hoďte to, co máte v srdci, na papír. Napište, proč je právě vaše maminka ta nejlepší. Nemusíte ji ale jen vychvalovat. Můžete vytvořit takový společný deník na kartičkách. Každá karta ji pak bude heslovitě připomínat kolektivní zážitek, oblíbenou hlášku z filmu či citát. Zapojte jen trochu fantazie a ukažte vaší mamce, jak dobře ji znáte a že vám na ni opravdu záleží.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *