Tapetujeme před Vánoci

Chcete mít váš domov na Vánoce jako ze škatulky? Našli jste pár míst, které by snesly vylepšení? Nedělejte si před svátky doma nepořádek s bílením či malováním, vsaďte na jednodušší a rychlejší způsob zvelebení interiéru – tapetováníTapety představují moderní způsob dekorace interiéru. Můžete je použít skutečně všude.

Tapety do obýváku

Nelíbí-li se vám obývací pokoj, vytapetujte alespoň jednu stěnu, uvidíte, jak se vzhled celé místnosti změní k nepoznání, a navíc vás nákup tapet nezruinuje. V obývacím pokoji bude skvěle vypadat tapeta s opakujícím se vzorem, díky které navodíte v nejpoužívanější místnosti v domácnosti přesně takovou atmosféru, jakou od ní očekáváte.

Chcete-li svěží obraz na stěnu, využijte fototapetu. Fototapety se vyrábí s nepřeberným množstvím různých dekorů, v mnoha tvarech a velikostech. Novinkou jsou kulaté fototapety, které do vašeho obývacího pokoje vnesou vesmírný nádech, přírodní témata, nebo třeba nástěnné malby a umění od známých mistrů. Vybírat můžete i samolepicí tapety či 3D panely, díky kterým si můžete v obývacím pokoji vykouzlit cihlovou stěnu, dřevěné obložení nebo design abstraktního umění.

Tapety do zbytku interiéru

Tapetu můžete instalovat do chodbypracovnyložnice, ale i kuchyně nebo koupelny. Možná vás to překvapí, v dnešní době se však vyrábí tapety z mnohem odolnějších materiálů, než je papír, a ty vydrží i působení vlhkosti a kolísání teplot. Velmi často se v kuchyních a koupelnách využívá samolepicích mozaiek. Mozaiky se vyrábí v mnoha různých provedeních a barevných kombinacích, takže si vyberete přesně takovou, která podtrhne váš styl. Můžete ji využít za kuchyňskou linku, nebo k ozvláštnění stávajícího stěnového obkladu. Nezapomínejme ani na dětský pokoj. Na trhu je k dispozici velké množství tapet s dětskou tématikou, ať už jsou kreslené postavičky z pohádek, zvířátka, letadla, nebo superhrdinové. Vrhněte se ještě dnes do výběru tapet na Tapeta-dekorace.cz a zkrášlete si váš domov raz dva.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *