Jaký vzor obrazu zvolit do svého interiéru?

Chcete-li změnit výzdobu interiéru, nemusí to nutně znamenat vynaložení velkého množství času a peněz. Často stačí změnit malý detail a interiér získá zcela jiný charakter. Doplňky, které poskytnou vašemu interiéru čerstvou energii, jsou fotoobrazy, které můžete snadno zavěsit na kteroukoli stěnu. 

Výhody použití akrylových obrazů v interiérové výzdobě

Lehké, ergonomické a snadno instalovatelné, to jsou jen některé z výhod akrylových obrazů. Jsou rozhodně lehčí než obrazy na skle a jejich montáž nebude trvat déle než 30 minut. Díky své odolnosti proti poškrábání a nečistotám je možné akrylový obraz zavěsit také v dětském pokoji, aniž byste se museli obávat o jeho zničení. Tyto obrazy se také snadno čistí. Všechny otisky prstů snadno odstraníte vlhkým hadříkem s malým množstvím čisticího prostředku. 

Neomezený výběr motivů a čtyři typy velikostí, které nabízí obchod Tulup.cz, vám umožní vybrat si přesně takové obrazy, které potřebujete. 

Jak pověsit obrazy na zdi?

Ačkoliv to tak nevypadá, je zavěšení obrazů na zdi velmi jednoduché, protože ke každému výrobku je připojen montážní návod, díky němuž to zvládnete rychle a pohodlně. Díky namontování zrcadlových závěsů na stěnu nebude samotná montáž vyžadovat pomoc druhé osoby. Věšení obrazů může být skvělou zábavou! Využijte zájem vašeho dítěte o svět, které se rádo naučí novým věcem.

Nejmódnější vzory a barvy nástěnných obrazů na nadcházející sezónu

Podzim je jedním z nejbarvitějších ročních období! Ochotněji sáhneme po intenzivních a výrazných barvách, jako je červená, oranžová, zlatá a měděná. K nejmódnějším barvám letos na podzim patří skořice, karamel a olivově zelená. Není divu, že byly vybrány právě tyto barvy, neznám nikoho, kdo by odmítl horkou, voňavou kávu s karamelem poprášenou aromatickou skořicí. Tyto tři barvy jsou podstatou podzimu, a můžete je bez váhání použít i ve svém vlastním interiéru. Karamel a skořice jsou teplé barvy, které doporučujeme kombinovat se strohou bílou barvou a skandinávským stylem pro vizuální oteplení obývacího pokoje, kuchyně nebo ložnice. Olivovou zelenou barvu můžete použít ve světlé místnosti, kde poskytne jedinečný podzimní charakter. Tmavé interiéry můžete rozjasnit teplými odstíny, a olivová barva se skvěle hodí do otevřeného prostoru, jako je kuchyň nebo obývací pokoj. 

K nejoblíbenějším podzimním vzorům patří květinové kompozice v tlumených barvách, dánské kytice a motivy lesních zvířat, které se hodí jako dekorace do dětského pokoje. V ložnici a obývacím pokoji doporučujeme využít přetrvávající módní trend roku 2020 – květinové dekorace, které dodají interiéru jemný vzhled a budou se hodit k nábytku a doplňkům ve skandinávském stylu. 

Co se kromě květin hodí do podzimního interiérového stylingu? Motivy lesních zvířat, botanické kompozice, houby a jiná přízemní vegetace, podzimní plody – jablka, hrušky, švestky. 

Inspirujte se a vytvořte si vlastní jedinečnou kompozici, kterou okouzlíte členy domácnosti a hosty. 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *