7 módních trendů pro jaro 2020

Jestli máte za sebou pohled do skříně a rozhodnutí, že je s jejím stavem potřeba něco dělat, pojďte se inspirovat rovnou od těch nejvyšších. Vybrali jsme několik trendů pro jaro 2020, které nepatří jen na přehlídková mola, ale dají se nosit také v běžném životě.

Některé z níže zmíněných trendů budou chtít trochu odvahy, jiné si na sebe může vzít i žena, která jinak nerada poutá pozornost. Jistě si mezi nimi něco najdete i vy.

1. Nadýchané rukávy

Nosily se v 18. století a teď jsou zase v módě. Široké nadýchané rukávy vytváří iluzi užšího pasu a dodají vaší vizáži trochu ženskosti. Na jaro se hodí topy ve světlých barvách, pokud si chcete zahrát na gotickou princeznu, tak v šedé či černé.

2. Robustní boty k šatům

K šatům se už dávno nemusí nosit pouze lodičky, boty na klínku či baleríny. Zejména mladší ročníky neváhají obout si k nim tenisky a letos přichází nový trend – pěkně masivní boty. Grunge styl je zpět a ten velí, ať si obléknete ženské šaty a k nim pěkné šněrovací vysoké boty.

3. Masivní zlaté náhrdelníky

Zlato nevyjde z módy snad nikdy, nicméně letos se drží na výsluní opravdu ve velkém. Tedy ve velkém provedení. Budou se totiž nosit masivní zlaté náhrdelníky.

4. Kbelíková kabelka

Malá kabelka, která vypadá jako kyblík. Přišel s ní Louis Vuitton v roce 1932, zamýšlel ji jako taštičku na šampaňské. Vy v ní můžete nosit klíče, mobil, peněženku a spoustu dalších věcí, je totiž překvapivě prostorná. Módní policie doporučuje vybrat si nějakou veselou barvičku, ať rozzáří celý váš outfit.

5. Tričko ladící s punčochami

Vzorované triko a k němu punčochy ve stejném vzoru doplněné třeba sukní. Tak by měl vypadat ideální outfit pro jaro 2020. Slaďte ponožky či punčochy s topem, a to jak vzorem, tak barvou.

6. Maxi kožené kabáty

Teď, když jsou teploty ještě nízko, je čas na první trend jara 2020, a tím jsou dlouhé kožené kabáty. Na barvě nezáleží, vyberte si černou nebo nápadně červenou. Důležité je, aby byl kabát dlouhý (klidně až po kotníky) a kožený.

7. Ovázané kotníky

Vytáhněte své gladiátorky, protože kotníky ovázané šňůrkami budou letos trendy. Dokonce v takovém měřítku, že hvězdy přehlídkových mol si jimi kotníky uvazují přes kalhoty. Zda si troufnete i na tohle, už necháme na vás.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *