Buďte trendy! I na podzim!

Jaké kousky by neměly chybět ve vašem šatníku? Poradíme vám, co udělat pro to, abyste byli trendy i za pochmurného počasí! 

Z materiálů letošní podzim jednoznačně vládne kůže. Zapomeňte však na černou. Kůže letos jde ruku v ruce se všemi odstíny hnědé. Vzorům tuto sezonu opět bude vládnout nesmrtelná kostka – buď v klasickém buffalo vzoru, nebo v elegantním odstínu zelené. Z barev je ovšem trendy i pastelově žlutá. Budete se divit, o jak originální barvu se jedná. Zkombinujete ji totiž téměř se vším. 

Střídejte světlé a tmavé vzory

Slyšeli jste o vzoru kohoutí stopa? Tato tkanina, v níž se pravidelně střídají světlé a tmavé vzory, se na únorové přehlídce Chanelu, která byla zároveň pojata jako rozlučka s věhlasným Karlem Lagerfeldem, stala hitem sezony. A tento hit by samozřejmě neměl chybět ani ve vašem šatníku. Takovým kabátem a la kohoutí stopa zkrátka rozhodně nesáhnete vedle. 

Svetry? Čím větší, tím lepší! 

V jednoduchosti je krása. Toto známé rčení letos platí i na svetry. Ty se letos na podzim nosí volné, sportovní, s kapucí i bez. 

Sedmdesátá léta jsou zpět!

Romantické halenky, kožíšky, midi sukně. Ano, sedmdesátá léta se vrací na výsluní! Volné asymetrické střihy, květinové vzory, denim i výrazné šperky. To vše je zpět. Takže, milé dámy, provětrejte šatník a vytáhněte z něj nějaké retro kousky. A pokud na žádné nenarazíte, nechte se inspirovat podzimní kolekcí návrháře Hedi Slimane pro módní dům Celine. Ta jich je plná. 

Co na nožky? 

Buď kozačky, nebo těžké šněrovací boty. Na kozačky platí, že čím vyšší, tím lepší. A všech barev. Černé, hnědé, červené, zlaté nebo třeba z krokodýlí kůže. In však jsou i klasické „traktory“ s opravdu masivní podrážkou, cvočky i přezkami. Ty si obujte klidně i k šatům! 

Jakou kabelku? 

A jakou si k podzimnímu outfitu vzít kabelku? Ideálně nějakou velikou. Dokonce by se dalo říci, že čím větší zvolíte, tím lépe uděláte, tedy tím více budete in. Mega kabelky totiž letos opravdu letí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *