Letošní zimu byste neměla splynout s davem! Naopak!

Zima tu bude co nevidět! Obměnit svůj šatník byste však měly už teď, milé dámy. V módě totiž bohužel neplatí, že co bylo trendy loni, bude i letos. 

Letošní zimu byste měla celá zářit. Od hlavy až k patě. Čím pestřejší barvy a vzory zvolíte, tím lépe. Jak jinak bojovat proti zimní šedi než barvami? A dobrou náladou okořeněnou koňskou dávkou úsměvu na tváři samozřejmě. Nebojte se ani výraznějších kombinací a extravagantních doplňků. Zkrátka vyčnívejte z davu! 

Čím více barev, tím lépe!

Tyrkysová, tmavě růžová, slunečnicově žlutá. Znáte lepší recept, jak bojovat proti zimní šedi? Inspirujte se kolekcí podzim-zima módního návrháře Simona Porte Jacquemuse, kterou jednoznačně ovládla tmavě růžová. Pozadu však nezůstala ani značka Balenciaga, jež na své přehlídce oblékla modelky do červené. 

Denim vystřídala kůže

Sesadit z trůnu džíny? Ještě donedávna v módním světě něco téměř nemyslitelného. Na letošní zimu je ale bez obav můžete uložit k zimnímu spánku. Denimové kalhoty totiž předávají žezlo kalhotám koženým. Různých délek i střihů. K nim si oblečte vlněný svetr či černý rolák a nebude vám co vytknout. 

Nebojte se extravagantních doplňků a vzorů

Svůj outfit podpořte i těmi správnými šperky! Ty subtilní letošní zimu vystřídají ty robustní. Zlatý či stříbrný řetěz na černém roláku se bude skvěle vyjímat, nemyslíte? 

Nebojte se šatů! I v zimě!

Šaty a sukně už dávno nepatří jen k létu. Naopak. Přes kalhoty je můžete oblékat přes celý rok. Pokud se rozhodnete jít touto cestou, zvolte stejnou barvu sukně a kalhot, popřípadě kombinaci rovných kalhot a rozevlátých šatů. 

Kozačky z „krokodýlí“ kůže? Letos must have! 

Extravagantní můžete zvolit i obutí. Trendy jsou vzory z „hadí“ i „krokodýlí“ kůže. Na kozačkách kotníčkových, nad i pod kolena. Na podpatku i bez. Troufnete se na ně?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *