Módní obuv podzim/zima 2019/2020

Nová kolekce se řídí mottem „Follow your style“ a obsahuje designové modely, které podtrhnou individuální osobnost a vyzařují jedinečnost, ať už jde o nápadné chunky tenisky, robustní zimní obuv, westernový styl, elegantní lodičky, nebo třpytivé párty modely na vysokém podpatku. Co se týče pestrosti a odvážnosti, tak v těchto ohledech nemá letošní podzim a zima konkurenci! Absolutním trendem sezóny je ležérní šněrovací obuv, mokasíny do špičky a moderní kotníková obuv. O dokonalý efekt se vedle tlumených tónů a klasické černé barvy postarají neonové detaily a zářivé odstíny červené či žluté. Ve hře jsou nejrůznější varianty podpatků i zajímavé materiály. Nepřehlédnutelné jsou modely v lakovaném vzhledu, imitace krokodýlí kůže nebo rafinované aplikace z řetízků, nýtů a přezek.

Protože milujeme módu.
Módní trendy podzim/zima 2019/2020

V módě vládnou svůdné disharmonie, v nichž se mísí nejen streetstylové proudy, ale i sportovní prvky s nejrůznějšími styly. Například v oblasti módy se začínají objevovat oděvy s redukovanými střihy, které působí i při vší sportovnosti elegantnějším dojmem. Nevázaný a individualistický přístup k formám a střihům vnáší do hry témata, jako je oversize, objem, vrstvení, opulentnost nebo nabírané rukávy. Střed těla je přitom – zejména u oversized pláštěnek, ponč a dlouhých kabátů – zdůrazněn tak, aby byla zachována silueta. Další trend představují ramena zvýrazněná nabíranými rukávy a vycpávkami. I výrazně originální modely se v rámci mísení stylů často doplňují moderními teniskami. Nosí se nejen prošívané bundy, ale také prošívané sukně, kabáty nebo kabelky. Podzimní módu charakterizují zvířecí potisky, plisování, punkové inspirace, kárované vzory, tvíd, patchwork, šátkový vzor, flauš, samet a kombinace sportovní módy s jinými styly. Barva sezóny je podle institutu Pantone „Vanilla Custard“, což je lehce tónovaný odstín bílé.

Módní obuv podzim/zima 2019/2020:

Nové trendy v módní obuvi:

TENISKY: Váží málo, a přesto představují těžký kalibr v první módní linii. Pohodlná sportovní obuv je absolutně nepřehlédnutelná díky pestrosti designů a barev. Klasická černá varianta je základem tzv. nové elegance.

BÍLÉ TENISKY: Když si nevíte rady, bílé tenisky jsou sázka na jistotu. Letos se nosí s vysokou podešví a barevnými detaily.

LODIČKY A SANDÁLY: Nejenže jsou symbolem ženskosti a elegance a hodí se takřka ke všemu, ale mají také nekonečně mnoho různých podob a variant podpatků. Nosí se elegantní černé, v imitaci krokodýlí kůže nebo v trendy podzimních barvách, jako je vínově červená a hořčicově žlutá.

MOKASÍNY: I ony jsou letos šik! V lesklém lakovaném vzhledu, s ozdobnými nýty a řetízky nebo v imitaci krokodýlí kůže představují elegantní a lákavou variantu k teniskám.

ŠNĚROVACÍ OBUV: Inspirovala se pánskou módou a teď motají hlavu holkám! Šněrovací obuv okouzluje ozdobnými detaily, vysokými podešvemi, lakovaným vzhledem nebo imitací hadí kůže.

ELEGANTNÍ STYL: Pestrá nabídka kotníkové obuvi nenechá v klidu nikoho, kdo se alespoň trochu zajímá o módu. Imitace hadí nebo krokodýlí kůže, lakovaný vzhled, trendy barvy a další malé velké detaily vtisknou podzimním outfitům punc elegance.

LEŽÉRNÍ STYL: Pokud chcete působit ležérně, ale zároveň šik, nemůžete minout nabídku obuvi v motorkářském nebo westernovém stylu, případně obuvi typu Chelsea na blokovém podpatku. Pokud se na ní objeví imitace hadí nebo krokodýlí kůže, máte vyhráno hned dvakrát! 

KOZAČKY: Žádnou jinou obuv nebudete v zimě milovat tolik jako kozačky, které mají tisíc tváří. Nosí se modely na podpatku i bez, nad kolena i pod kolena, klasické černé i ty s leopardím vzorem.

PÁNSKÁ OBUV: Nová sezóna nabízí vydařený mix sportovní obuvi, robustních i formálních polobotek a šněrovací nebo ležérně elegantní obuvi typu Chelsea.

zdroj: Deichmann

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *