Lifting obličeje s okamžitým efektem

S přibývajícím věkem začíná naše pleť uvadat, kontury povolují, vrásky se prohlubují. S tím, že se stav pleti bude čím dál více zhoršovat, se však nemusíte smiřovat. Existuje způsob, jak ji znovu probudit k životu, zpevnit a rozzářit. 

Klíč k mladistvému vzhledu

Lifting obličeje je neinvazivní metoda ošetření pleti s prokazatelnými výsledky. Zapomeňte na bolestivé vyplnění vrásek injekcí s botulotoxinem. Lifting spočívá v lymfomasáži obličeje a dekoltu pomocí podtlaku skleněných baněk. Ve spojení se speciálními lymfatickými tahy dochází k patrné redukci vrásek a zpevnění kontur. Pleť je současně účinně detoxikována.

V čem tkví úspěch procedury?

Neinvazivní lifting obličeje pracuje na principu zvýšení mikrocirkulace v podkoží, čímž přispívá k lepší stimulaci vláken kolagenu v rizikových oblastech. Pleť je tímto způsobem ošetřována zevnitř i zvenku, lépe po liftingové proceduře vstřebává krémy a omlazující séra. Již po prvním ošetření získá pokožka mladistvý vzhled, je rozjasněná a zpevněná.

Jak ošetření probíhá?

V první fázi bude vaše pleť vyčištěna a tonizována. Poté následuje neinvazivní lifting obličeje a dekoltu. Na něho navazuje čištění ultrazvukovou špachtlí a okysličení pleti ozonizérem. Pro zvýšení účinku aplikace aktivních sér je použita ultrazvuková sonda. Na závěr si dopřejete krátkou relaxaci nanesením pleťové masky a vetřením závěrečného krému. Jak vidíte, celé kosmetické ošetření je složeno ze samých příjemných úkonů, při jejichž aplikaci se budete cítit velice pohodlně.

Platí nějaká omezení?

Jistě vás potěší fakt, že absolvovaný neinvazivní lifting nebude na vaši pleti nijak znát, protože se neobjeví žádná zarudnutí. Ošetření se ovšem raději vyhněte v případě nachlazení, zvýšeného krevního tlaku, po operaci zubů, při rakovinném onemocnění, kardiovaskulárních potížích, těhotenství atd.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *