Chcete vypadat mladě a svěže? Používejte olej na obličej

Zdalipak správně pečujete o svůj obličej? Mnoho lidí péči o pokožku obličeje zanedbává, a pak se diví, že mají brzy vrásky a šupinatou kůži. Pleť potřebuje být dostatečně hydratovaná a vyživená. Zejména dámy, které bydlí ve městech, by měly o svou pokožku dbát. Některé volné radikály ve vzduchu pleti škodí a vyskytují se právě nejčastěji v oblastech, kde je velký provoz a vysoká koncentrace průmyslových podniků. Ale nebojte, v tomto článku se dočtete, jak se o obličej starat, abyste vypadaly co nejdéle mladé a vaše pleť zdravě zářila.

Večerní péče o pleť je základ

Abyste si zvykly pečovat o pokožku, je potřeba vytvořit si na to návyk. Mělo by se pro vás stát rutinou každý večer před spaním ošetřit svou tvář. Začněte vyčištěním celého obličeje micelární vodou. Pokud jste nalíčená, nejprve se odličte a poté ještě jednou tampónkem vyčistěte obličej od čela až k bradě. Dejte si záležet, ale netlačte zbytečně na pilu. Především oční okolí je citlivé, tam byste měly být něžnější. Jakmile je očista dokonána, obličej si opláchněte vlažnou vodou a usušte. Nyní je čas na vyživující krém nebo olej na obličej, který se přes noc vsákne. Noční balzámy hezky hydratují pokožku, takže ráno bude pleť vypadat svěže.

Kosmetika s přídavkem zlata

Používaly jste už někdy kosmetiku s obsahem pravého zlata? Že je to nesmysl? Kdepak, zlato dokáže chránit pokožku před oxidačními procesy a také zrychluje uvolňování toxinů. Je tedy výbornou ingrediencí určenou do tělové kosmetiky. Olej na obličej s Manukovým medem a 24K zlatem je zářným příkladem toho, jak má takový přípravek vypadat. Stačí pár kapek na konečky prstů a jemně rozetřít po celé tváři. Výživové složky obsažené v oleji revitalizují vaši pokožku. Pleť bude hladší, pevnější a celkově omlazená.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *