Nový systém péče pro úžasně dlouhé vlasy

Dlouhé vlasy dokáží přitahovat pozornost, ale pouze v případě, že vypadají perfektně. Často totiž bývají namáhané, poškozené, suché a chybí jim lesk. Aby měly dlouhé vlasy vše, co pro svou krásu potřebují, představuje ALCINA nový systém péče pro ÚŽASNĚ DLOUHÉ vlasy se třemi optimálně sladěnými přípravky, které potřebám dlouhých vlasů rozu.

Nový systém péče ALCINA pro ÚŽASNĚ DLOUHÉ vlasy poskytuje vlasům mimořádnou péči, oživuje jejich lesk a hebkost, usnadňuje rozčesávání a navrací pružnost. Protože i zdravé dlouhé vlasy potřebují správně zvolenou péči, aby takové zůstaly.

Pěsticí šampon pro dlouhé vlasy

  •   Úžasná hebkost
  •   Úžasná péče
  •   Úžasná pružnost

Síla pěsticího šamponu spočívá v jeho složení. Najdeme v něm keratin, základní stavební prvek vlasu, který se stará o mimořádnou ochranu a strukturu vlasu vyrovnává, posiluje a opravuje. Potřebnou hydrataci vlasů zajišťuje panthenol, jenž zároveň zklidňuje pokožku hlavy a usnadňuje rozčesávání. Šampon dále obsahuje kationové pěsticí polymery, které pracují tam, kde je struktura vlasu poškozená. Právě v těchto místech se usazují a vlasy tím vyhlazují.

  • zdroj: Alcina

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *