Znáte nejdiskrétnější sexshop na českém internetu?

Kolikrát už se vám stalo, že jste nakoupili v nějakém internetovém obchodě a pak se vám na danou věc ještě měsíc všude zobrazovaly reklamy? Pokud jde o bundu, knížku nebo elektroniku, nic se neděje. Co kdyby se vám ovšem takhle měsíc zobrazovaly vibrátory nebo venušiny kuličky?

Bohužel, i to se v případě některých sexshopů stává. Koupíte si třeba jen lubrikační gel a pak se vám v podobě reklam zobrazují různé BDSM pomůcky a další věci. Vy pak s hrůzou hlídáte, zda se vám někdo nekouká přes rameno. Online sex shop Sexio.cz vás tohoto strachu naštěstí zbaví.

Nakupte dilda či pomůcky pro anální sex skutečně diskrétně

Sex je naprosto běžnou součástí života, nicméně některé věci by měly zůstat raději soukromé. Jednou z nich jsou právě i nejrůznější sexuální choutky. Moc dobře si to uvědomuje nejdiskrétnější sexshop u nás, Sexio.cz. Tam nakoupíte bez strachu z toho, že by se o vašich choutkách někdo dozvěděl. 

Sexshop Sexio.cz je kompletně uzavřený. Vy si toho nejspíš ani nevšimnete, nicméně změn oproti jiným sexshopům je spousta. Za prvé na webu nenajdete žádný cizí obsah (tlačítka „To se mi líbí“ či „Sdílet“, analytické nástroje). Neobjevíte tam ani odkazy na cizí stránky, nepoužívají žádné cizí cookies. Dokonce se neobjevují ani ve srovnávačích cen a hodnocení nákupů. Možná si tím ubírají jeden marketingový kanál, ale zato mohou svým zákazníkům zaručit bezpečí.

Výběr je bohatý

Proto se nemusíte stydět, nebojte se prošmejdit tento sexshop do poslední stránky. Jediné, co by vás mohlo prozradit, je historie ve vašem prohlížeči. Jestli tedy chcete zůstat úplně anonymní, otevřete si anonymní režim v prohlížeči. Pak už se nikdo nemá šanci dozvědět, že jste si prohlíželi erotické pomůcky.

Kdybyste se nakonec rozhodli něco objednat, zboží vám přijde v neoznačené zásilce. Nikdo nebude tušit, zda máte uvnitř nové knížky, boty nebo telefon. Jen vy budete vědět, že se uvnitř skrývá lubrikační gel a jiné pomůcky pro lepší milostný život.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *