Trendy v obuvi ZIMA 2022

V zimní sezoně je výběr správné obuvi velmi důležitý. Stojí za to zjistit si o tom a o nejnovějších trendech v obuvi něco víc.

Vysoké kozačky

Mezi největší trendy v obuvi pro zimu 2022 patří především vysoké kozačky, které sahají nad kolena. Vysoké kozačky velmi dobře sedí na nohou a zdůrazňují jejich štíhlost. Jsou ideální pro různé stylizace, protože jsou velmi univerzální. Módní kozačky nad kolena najdete v prodeji v mnoha variantách, a to jak s podpatky, tak s plochou podrážkou. Díky tomu je lze přizpůsobit Vašim individuálním preferencím.

Moto boty

Skvělou volbou pro nadcházející sezónu budou také boty na motorku, které se hodí jak pro muže, tak pro ženy. Motocyklové boty se nejčastěji nosí ke každodenním stylizacím v casualovém stylu. Lze je také kombinovat s koženými kousky, například s koženou bundou v černé barvě. Obzvláště doporučené jsou boty na motorku s dalšími ozdobami, které jim dodávají jedinečný charakter. Patří mezi ně například cvočky, přezky a také řetízky.

Vojenské workery

Zvláště doporučované pánské zimní boty pro nadcházející sezónu jsou také vojenské workery. Boty tohoto druhu jsou velmi pohodlné a mimořádně stylové. Jsou také plné charakteru, takže budou dokonalým doplňkem každé stylizace. Ideální model obuvi ve vojenském stylu by měl mít poměrně silnou podrážku a pevnou konstrukci. Doporučuje se obuv v tmavých barvách, jako je například černá. Vojenské workery budou také vhodnou volbou i pro ženy. Mohou být komponovány například v rockových stylizacích.

Kožené Chelsea boty

Minimalistické kožené chelsea boty budou také skvělou volbou pro nadcházející zimní sezónu, a to jak pro muže, tak pro ženy. Zimní boty pánské kožené nikdy nevyjdou z módy a jsou základem pro vytváření elegantních stylizací. Nejlepší volbou pro tuto sezónu budou boty s jednoduchým designem. Z barev obuvi se doporučují zejména barvy jako klasická černá, čokoládově hnědá a khaki zelená.

Trekové boty

Během nadcházející zimy bude ideální obuv pro speciální úkoly, konkrétně treková obuv. Boty na dlouhé túry budou vhodné nejen na stezku. Lze je úspěšně vybrat i pro město. Treková obuv je oblíbenou volbou pro muže a ženy, kteří si cení pohodlí při každodenních aktivitách. Tento typ obuvi je výjimečně solidní a mimořádně kvalitní. Svědčí o tom například jejich silná podrážka.

Sněhule

Když upozorňujeme na největší trendy v obuvi pro zimní sezónu 2022, nesmíme zapomenout na klasické sněhule, které se nejčastěji nosí za chladného počasí a sněžení. Tento styl obuvi poskytuje optimální tepelný komfort, a proto se pro ně rozhoduje stále více lidí. Tuto sezónu doporučujeme zejména eskymácké boty (mukluk) s módním kožíškem, který jim dodává jedinečný nádech.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *