STIL jsou školní batohy, na jejichž vývoji se podílejí lékaři a odborníci

Každý rodič chce pro své dítě to nejlepší, samozřejmě i pokud jde o výběr školního batohu. Toužíte splnit sny svého dítěte o pěkném motivu a zároveň vybrat batoh dobrý pro dětská záda? Pak se v papírnictví poptejte po batozích českého výrobce STIL.

Značka STIL má i svůj e-shop, ale je-li to možné, vždy je dobré si batoh vyzkoušet, než ho koupíte. Ono totiž nejde pouze o kvalitu provedení, nýbrž i o postavu malého školáka. Některé školní batohy jsou sice kvalitní, jenže pro drobné děti nevhodné.

Školní batohy STIL jsou lehké a nastavitelné

Kolik myslíte, že váží školní aktovka pro prvňáčka? Některé mají více než 1 kg, a to si představte, když dovnitř ještě naskládáte učebnice, svačinu, pití a všechny další školní pomůcky. STIL boduje právě nízkou hmotností, která je u školních batohů nižší než kilogram, a také nastavitelností. Tu si pochvalují především lékaři, již spolupracují na vývoji batohů.

Aby byl batoh skutečně vhodný pro zdravá záda, musí dítěti přesně sedět. Neměl by přesahovat jeho ramena, dole by měl končit u boků. Dítě nesmí nikde tlačit, popruhy nemají bránit v pohybu rukou. 

Co dále by měl dobrý školní batoh mít?

Ať už sháníte školní batohy pro 1. stupeň, nebo pro staršího školáka, některé věci by měly mít společné. Sledujte například následující parametry:

Jedna kapsa nestačí: Dítě potřebuje mít ve věcech pořádek, proto je třeba, aby měl batoh vnitřní uspořádání, více komor, kapsičky pro uložení drobných předmětů. Dobrou vychytávkou je i částečně termoizolační kapsa, v níž vydrží svačina teplá.

Větrání zad: V létě se záda pod těžkou aktovkou potí, pokud nemá zádový systém větrání. Polstrování by mělo být prodyšné.

Reflexní prvky: Vždycky můžete koupit nějakou reflexní nášivku nebo reflexní pásek, ovšem lepší je, když je batoh obsahuje už implicitně. Ideálně po stranách batohu.

Pěkné jsou i sety školních pomůcek

STIL má v nabídce také celé sety, a to jak pro aktovky, tak pro školní batohy pro 2. stupeň. Můžete tedy koupit batoh, penál, svačinový box, zástěrku, peněženku a další školní pomůcky v jednom designovém provedení. A za lepší cenu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *